Eladó ház Hernád 96 nm
Eladó ház Hernád 96 nm
Eladó ház Hernád 96 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7235439
Referenciaszám: HZ034875
Feltöltve: 16 napja

Hernád eladó ikerház 4+1 fél szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
677 083 Ft/m²
96 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha fenntartható otthont szeretne, mellyel pénzt is spórolhat,  akkor ez a minőségi anyagokból készülő ház Önre vár!Modern, letisztult designnal tervezett, kiváló ár-érték arányú ikerház eladó Budapesthez közel Hernádon,Most épülő lakóparkban, autóbeállóval kapcsolódó ikerház, megújuló energiával, környezettudatos megoldásokkal tervezett, prémium anyagokból épülő elegáns, élhető otthon lett tervezve, fiataloknak, időseknek valamint, akiknek fontos a városhoz közeli, de mégis zöld környezet.Tervezésekor kiemelten figyeltek az épület barátságos megjelenésére, harmonikus anyag és színhasználatra, valamint a korszerű, jól használható alaprajzi kialakításra. Az épület belső közlekedői aulái kialakításakor cél volt a tágasság és minőségi térképzés.Gazdag műszaki tartalom, például: napelem, szúnyogháló, redőny,  stb.Részletes műszaki leírás személyesen,A házak rendkívül jól tartják a hőt – köszönhetően a háromrétegű ablakoknak, az előre beépített redőnyöknek és a falak extra hőszigetelésének. A kedvező energiabesorolásnak köszönhetően  a ház kedvezményesen jut áramhoz, így tényleg extra alacsony rezsivel lehet számolni.Így igénybe veheti valamennyi állami támogatást (zöldhitel, CSOK, 5%-os ÁFÁ, stb.)Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban várom hívását, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Erkély:
9,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY