Eladó ház Hajmáskér 125 nm
Eladó ház Hajmáskér 125 nm
Eladó ház Hajmáskér 125 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7979870
Referenciaszám: HZ087824-4577335
Frissítve: 2 napja

Hajmáskér eladó ikerház 4 szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
556 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 201 707 Ft
Második évtől
275 270 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Hajmáskéren eladó ÚJÉPÍTÉSŰ ikerházak!*** Veszprémtől mindössze 10 percnyi távolságra kerül két darab, nettó 125 m2-es családi ház megépítésre, mely a következő hetekben tető alá kerül, KULCSRAKÉSZ állapotban pedig szeptember elejétől átvehető. Az ingatlan gondosan megtervezett, minőségi alapanyagok felhasználásával kerül megépítésre Hajmáskér csendes, nyugodt környezetében. Az ikerfelekben 3 szoba, 2 fürdőszoba, vendég Wc és egy nagy amerikai konyhás nappali kerül kialakításra. Emellett mindkét ikerfél vételárát egy fedett garázs képezi. Méreteikben, elrendezésben az ikerfelek megegyeznek. Külön bejárattal, kocsibeállóval (elektromos kapuval) rendelkeznek a házak, mivel a telek két utcáról megközelíthető. TÖKÉLETES választás CSALÁDOKNAK, akik Veszprémhez közel, de mégis a város zajától távol szeretnének otthonra találni, RENDKÍVÜL KEDVEZŐ VÉTELÁRON. (Balatontól csupán 15 km-re!) Falusi CSOK igénybevétele esetén illetékmentesség és az 5% Áfa Visszaigényelhető! Energetikai besorolása, köszönhetően a hőszivattyúnak, nyílászáróknak és külső-belső szigetelésnek: AA (rendkívül jó, ezen ingatlanok energiahatékonysága kiemelten magas, az üzemeltető rezsiköltségei alacsonyak. Gyalogosan pár percnyi távolságra boltok, óvoda, iskola, orvosi rendelő található! Műszaki tartalom: - 30 cm hőszigetelés a falakban - 20 cm hőszigetelés a födémben - fűtés, melegvíz előállítása hőszivattyúval - Okos (Smart) padlófűtés (helyiségenként padlószenzorral és termosztáttal ellátva, távolról mobiltelefonról szabályozható) - klíma berendezés minden szobában és a nappaliban A hirdetett ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, mely tartalmazza az 5% Áfa-t:67.500.000 Ft További információkért keressen bizalommal, és tekintse meg személyesen az ingatlanokat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY