Eladó ház Hajdúszoboszló 123 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 123 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 123 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7860000
Feltöltve: 7 hónapja

Hajdúszoboszló eladó ikerház 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
690 244 Ft/m²
123 m²
Alapterület
750 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszlón eladó egy 1986-ban téglából épült, társasházi külön lapon, önállóan nyilvántartott lakóingatlan. Az ingatlan Szoboszló kedvelt részén a csendes Földvár utcában, rendezett lakókörnyezetben található, teljes körűen felújított. A 750 m2 –es telken a 123 m2 területű, igényesen felújított, kétszintes lakóépület modernizált, parkosított udvarral rendelkezik. A közelben élelmiszerüzlet, iskola, óvoda, illetőleg a helyi buszjáratok megállója is könnyen elérhető. Az utcafronti kerítés kovácsoltvas, kaputelefonnal, távirányítós elektromos kapuval van ellátva, a gépkocsibejáró és az udvar térkövezett, fedett szaletlivel és távirányítós Hörmann ajtós, különálló tágas garázzsal, tárolókkal és borospincével. A parkosított udvarhoz beépített automatizált locsolórendszer is tartozik. A lakóépület alsó szintjén nappali, különálló konyha-ebédlő boltív összekötéssel, fürdőszoba, külön wc, mosókonyha, spájz, külön bejárattal is ellátott iroda, míg a felső szinten 3 hálószoba, előtér és fürdőszoba található. A szobák modern parkettával, a további helyiségek hidegburkolattal vannak ellátva. A felső szintre igényes faburkolású lépcső vezet. Az épület hőszigetelt, klimatizált, az új klímaegységek fűtésre is alkalmasak. A nyílászárók redőnnyel ellátottak, továbbá aktív mozgásérzékelős riasztórendszer (kivonuló szolgálathoz beköthető) is ki van építve. Az ingatlan tehermentes, azonnal beköltözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1986
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
belsőkert
étkező
kamra
erkély
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 337 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 337 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY