Eladó ház Érd 135 nm
Eladó ház Érd 135 nm
Eladó ház Érd 135 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8025628
Referenciaszám: HZ081407-4487590
Frissítve: 20 napja

Érd eladó ikerház 5 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
851 111 Ft/m²
135 m²
Alapterület
624 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt remek lehetőséget Érd Parkváros szívében, egy békés zsákutcában!Egy kiváló elosztású, azonnal költözhető, új építésű családi ikerház várja, hogy az Öné legyen, a 136 nm hasznos alapterülettel, a hozzá tartozó kellemes méretű terasszal, fűthető garázzsal és egy hatalmas, 624 m2-es saját kerttel.Az alsó szinten egy világos és tágas nappali található, mely a konyhával és az étkezővel együtt a családi élet központja lesz. Innen léphet ki közvetlenül a hangulatos, 16 m2-es teraszra és élvezheti a saját kert nyugalmát. Az emeleti rész praktikus elosztású: 3 kényelmes szoba, fürdőszoba és egy jól kihasználható gardrób biztosítja majd a család kényelmét.A ház: kiváló minőségű építési anyagokból épült, háromrétegű üvegezésű műanyag ablakok, távirányítós redőnyök és még egy fűtött garázs is várja, amely elektromos ajtóval van ellátva. A biztonságára is gondoltak, a riasztó és kaputelefon előkészítése már megtörtént.Az elhelyezkedése nem is lehetne jobb!Minden, amire szüksége lehet, csak egy sétányira van: óvoda, iskola, gyógyszertár és bevásárlóközpont, de még a városközpont is csupán néhány percnyire van autóval.És ami a legjobb, hogy ennek az ingatlannak a megvásárláshoz sokféle támogatás áll rendelkezésre (CSOK, ÁFA visszaigénylés, illetékmentesség) és szakértő kollégánk ingyenesen segít az ügyintézésben, hogy Önnek csak a beköltözés örömével kelljen foglalkoznia.Kíváncsi? Ne habozzon, keressen bármikor a hét folyamán és lépjen be az új otthona kapuján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY