Eladó ház Debrecen 146 nm
Eladó ház Debrecen 146 nm
Eladó ház Debrecen 146 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7990714
Referenciaszám: 109289
Frissítve: 5 napja

Debrecen eladó ikerház 5 szobás: 152,9 millió Ft

152,9 millió Ft
1 047 260 Ft/m²
146 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 443 755 Ft
Második évtől
605 595 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen exkluzív lakóparkjában, a Huszti lakóparkban, 2013-ban épült kétszintes ikerház 129 nm + 86 nm terasz alapterületű, gáz-cirkó fűtésű (padló + fal), kényelmes méretű garázzsal (17nm), 516 nm nagyságú telken eladó. Elosztása: Földszinten: amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, kamra,1 hálószoba, vendég WC kézmosóval, dolgozószoba, fürdőszoba zuhanyzóval és WC vel, háztartási helyiség Emeleten: 2 hálószoba saját gardróbbal illetve teraszkapcsolattal, fürdőszoba zuhanyzóval + káddal és WC vel Kertben: 6 személyes dézsafürdő, illetve egy szaunának kialakítható fa épület a dézsa mellett Műszaki jellemzők : A ház Porotherm téglából épült, 20 cm-es grafit szigeteléssel. A fűtésér kondenzációs gázkazánnal biztosítja padló- és falfűtéssel, illetve hőlégcserélő rendszer lett kiépítve. A meleg vizet és az áramot napelem és napkollektor biztosítja, ezáltal elektromos autó töltése is megoldható. Az ablakok fából készültek 3 rétegű hőszigetelt üveggel, automata zsaluziával felszerelve. A kert parkosított, öntöző és csepegtető rendszerrel kiépített, kertész által megtervezett, pihenésre kikapcsolódásra kiválóan alkalmas. Itt található egy 6 személyes dézsafürdő, melynek fűtését a napelemek biztosítják. A ház remek elosztású, igényes, szépen rendben tartott, a környék csendes, biztonságos, családias. Megtekintés előre egyeztetett időpontban történik.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Világosi Dávid Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Világosi Dávid Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY