Eladó ház Debrecen, Veres Péter-kert 172 nm
Eladó ház Debrecen, Veres Péter-kert 172 nm
Eladó ház Debrecen, Veres Péter-kert 172 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7785499
Frissítve: 1 hónapja

Debrecen eladó ikerház 4+1 fél szobás: 152,9 millió Ft

152,9 millió Ft
888 953 Ft/m²
172 m²
Alapterület
516 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 443 755 Ft
Második évtől
605 595 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen egyedi, modern, amerikai stílusban kialakított, luxus kivitelű, zárt rendszerű, parkokkal, erdővel körbevett lakóparkjában, a Huszti lakóparkban kínálok megvételre egy gyönyörű, kiváló minőségű iker családi házat, 516 m2-es saját telken. Az ingatlan 2012-2013-ban Porotherm téglából készült, 20 cm-es grafit szigeteléssel. Hagyományos szerkezetű, földszint és emelet kialakítású, lakás és gépkocsitárolót magába foglaló épület. Az ingatlan minősített passzívháznak épült. Fűtésének kialakításánál a rezsiköltségek minimalizálása, ill. a megújuló energiaforrásokra támaszkodás jellemzi. Kondenzációs gázkazánnal padlófűtés lett kialakítva a közösségi terekben, a hálószobákban pedig az egészséges alvás miatt falfűtés adja a hőt. Az egész lakásban egyedi hő-légcserélő rendszer lett kialakítva, így az ablakok kinyitása nélkül is mindig friss a levegő, nincs hőhíd, a pára nem csapódik le sehol. A meleg vizet és az áramtermelést a tetőre szerelt napelem és napkollektor biztosítja. 5 KW-os teljesítményével az elektromos autók töltése is megoldott. A lakás beépített nettó alapterülete: 128,72 m2 + 16,73 m2 a garázs ( Hörmann kapuval) + 85 ,71 m2-esek a teraszok, melyből egy a földszinten helyezkedik el, 2 pedig az emeleti hálószobákból nyílik. A földszinten található az előszoba, beépített toló ajtós gardróbbal, nappali- konyha-étkező egyben, beépített, gépesített konyhával, 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, külön kézmosós vendég WC, kamra, háztartási helyiség, hálószoba és dolgozószoba. Egy különleges, akár szét is szedhető, lebegő lépcső vezet az emeletre. ( Kisgyerekesek számára van lehetőség korláttal ellátni. ) Az emeleten 2 szoba van, nagy teraszokkal. Mindegyikhez tartozik saját gardrób helyiség, valamint 1 fürdőszoba, WC-vel került beépítésre. A nyílászárók fából készültek 3 rétegű hőszigetelt üveggel, egyedi tervezéssel, sok helyen tolóajtós megoldással. A déli ablakokon, az árnyékolás miatt, automata fém zsaluzia lett kiépítve. A földszinti burkolat egy része vynilből van, a szobákban vörösfenyő és tölgyből készült, modern hajópadló fut. Az 516 m2-es telek kertépítő által lett megtervezve. Gyönyörűen parkosított, cserjékkel, dísznövényekkel, évelőkkel, lombhullatókkal. Kerti tároló, fúrott kút, kiépített öntözőrendszer, csobogó is növeli a komfortot. A pihenésre, kikapcsolódásra egy 6 személyes, napelemmel fűthető dézsa áll rendelkezésre télen-nyáron. A környék mindenütt térburkolatos, igényesen parkosított, közösségi terekkel ellátott. Nincs átmenő forgalom, igazi gyerekbarát, csendes, nyugodt környezet. Ajánlom azoknak, akik minden nap úgy szeretnék érezni magukat, mintha nyaralnának. Ide csak be kell költözni. Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2013
Terasz:
85 m²
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
összkomfortos
garázs
kert
panoráma
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eladlak - Kocsis Judit Eladlak - Kocsis Judit Az iroda összes hirdetése
+36 20 268 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eladlak - Kocsis Judit Eladlak - Kocsis Judit Az iroda összes hirdetése
+36 20 268 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY