Eladó ház Dabas 96 nm
Eladó ház Dabas 96 nm
Eladó ház Dabas 96 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8096721
Referenciaszám: HZ018931
Feltöltve: 11 napja

Dabas eladó ikerház 4 szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
703 125 Ft/m²
96 m²
Alapterület
369 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 902 Ft
Második évtől
267 349 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐTŐL!Új építésű ikerház első része  eladó, csendes mellékutcában.Ha olyan kivitelezésre vágyik, ahol nem tucat házak készülnek, hanem családi vállalkozás keretében, egyénileg az Ön igényei szerint készül el álmai otthona, akkor olvassa el, mit kínálok most Önnek.2024. decemberére a kivitelezés befejeződik, a karácsonyt új otthonában töltheti.Megvételre kínálok Dabas-Sáriban, leinformálható kivitelezőtől, egy új építésű nappali+3 szobás ingatlant. Minőségi alapanyagokból készülő ikerház első fele eladó, mely 96 nm-es hasznos alapterületű. Udvar térkövezett, parkosított tervekkel készült.A házakhoz fedetlen autóbeálló tartozik. Fűtésüket korszerű zárt égésterű, combi gázkazánnal és/vagy hőszivattyúval tervezték, melyet még igény szerint kérhet új lakója.Műszaki leírás:-    B30-as Porotherm falazat-    fafödém-    hőszigetelt műanyag nyílászárók-    10 cm külső grafitos szigetelés-    talajon fekvő padlóban 10 cm hőszigetelés-    belső burkolatok: lapburkolat és parketta-    hornyolt cserépfedésAz ár tartalmazza a térkövezést és a kerítést, udvaron a tereprendezést.További jó híreim vannak, 2 db klíma is beépítésre kerül, a meleg burkolatok költségét 6,000,-Ft /m2 ig vállalja a kivitelező, a hideg burkolatok áránál a vállalkozó 7,000,- Ft/ nm-ig állja.Bármilyen extra igényt, külön igényt figyelembe vesznek, megvalósítanak,  külön megegyezés szerint és külön árajánlat alapján.Várható átadás 2024.december, így tehát bármit az igényeire formálhat. Jöjjön el, nézze meg és döntse el Ön, hogy milyen színek kerüljenek készülő otthonába.Dabas-Sári Pesttől rövid idő alatt megközelíthető, az M5-ös autópályán, vagy az 5-ös főúton, de számos volánbusz járatával is néhány perc alatt a városban lehetünk.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Ha felkeltette érdeklődését, további információért várom hívását, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
6,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zámbó Beatrix Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zámbó Beatrix Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY