Eladó ház Dabas 91 nm
Eladó ház Dabas 91 nm
Eladó ház Dabas 91 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7552415
Referenciaszám: 4027
Frissítve: 3 napja

Dabas eladó ikerház 4 szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
708 791 Ft/m²
91 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 187 195 Ft
Második évtől
255 467 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DABAS KÖZPONTJÁBAN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ BB-s IKERHÁZAK, NAGY TELEKKEL ! Dabas központi részén,91 m2-es nettó alapterületen, 3 szoba nappali kialakítással, ikerházi lakások várják új tulajdonosaikat! A lakásokat fedett gépkocsibeállók kötik össze, MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL épülnek. : A falazat 30-as téglából, 15 cm-es szigeteléssel ( padló is ) készül, a műanyag nyílászárókban 3 rétegű üveg, rajtuk redőny és szúnyogháló. Fűtés kondenzációs gázkazánnal történik, radiátorokhoz és padlófűtéshez elvezetve. A hűtésről inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik, amely kielégíti a megújuló energiaforrás jövőbeni követelményét! Az ingatlan energia besorolása B osztályú. Riasztóval felszerelt. Burkolatok 3 500 Ft/m2- ig vannak az árban, de a szaniterekkel, csapokkal és beltéri ajtókkal választhatók, ár egyeztetéssel! A telek ( 500 és 1000m2 )kőrbekerített, a telkek közti kerítés, járda, kerti csap is benne van az árban. Átadás előtt tereprendezés történik. Utcafronti lakás ára 61,5 millió 500 m2 telekkel, a hátsó lakás ára 63,5 millió 1000 m2 telekkel. Referencia házak megtekinthetők. Dabas megközelíthető, az M5 autópályáról pár perc alatt, továbbá az 5-ös főútvonalon. A város a közkedvelt autópálya menti falvakból pár perc alatt elérhető. Rendelkezik a város adta összes lehetőséggel, infrastruktúrában és kulturális téren is. Több általános iskola ( kerületenként ) gimnázium, szakiskola található, óvodák, bölcsődék továbbá: Szakorvosi rendelő, bankok, NAV, Rendőrség, Bíróság, Kormányablak, Földhivatal. Sport tevékenységhez pedig csarnokok, pályák. A közelben kúriák, udvarházak, lovardák, panziók, éttermek. Környezetében erdők, sétányok, a jó levegő adott. Kulcsrakész állapotban beköltözhető 2022 vége. Az ingatlanokhoz CSOK és kedvezményes hitel igényelhető ! 5 % áfa visszaigényelhető ! Babaváró hitel a feltételek teljesülése esetén önerőként beszámítható . Az épület energetikai besorolása révén alkalmas a ZÖLD OTTHON PROGRAM-ra is! Irodánk teljes kőrű INGYENES hitelügyintézést vállal az ország összes bankjával! Kulcsátadásig követjük az ügymenetet. Szerződéskötéshez, és bármilyen jogi kérdésben saját ügyvédjeink állnak rendelkezésre ! További infók telefonon! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AURORA Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési per adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csató Gabriella Immo1 Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csató Gabriella Immo1 Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY