Eladó ház Csömör 80 nm
Eladó ház Csömör 80 nm
Eladó ház Csömör 80 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7487176
Referenciaszám: HZ036544
Feltöltve: 16 napja

Csömör eladó ikerház 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
561 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
470 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csömör csendes utcájában egy 442 nm-es telken álló 80 nm-es előkertes ikerházfél.A ház 1940 -es években épült, valamikor egy ház volt, de ügyvédi megosztással ketté választották.Külön bejárattal rendelkezik mind a kettő, csak az oldalfalak találkoznak, de belülről levan szigetelve, így semmiféle zaj nem hallatszik át.10 éve a nyílászárók kilettek cserélve redőnyös, szúnyoghálós műanyag ablakokra.A lakásban található két nagy szoba ablakai az előkertre néznek, külön bejáratúak, de egybe is lehet nyitni őket, most egy szekrénnyel van lezárva.A lakás közepes állapotú, de egy tisztasági festéssel beköltözhető.Az udvaron gyűrűs kút van, már régen használták, de egy új szivattyúval jól működik.A kert ápolt, pár virág és díszcserje teszi hangulatossá, na meg a tornácról nyíló kis terasz.A környék nagyon jó, közelben, iskola, óvoda, bölcsőde , orvosi rendelő, bank és bevásárlási lehetőség.Közlekedése kiváló, pár percre van a buszmegálló  ahonnan hamar eljutunk az Örsvezér térre, vagy közvetlen járattal a csömöri AUCHAN -ba, de a HÉV megálló is a háztól nem messze található.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halász Györgyné Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 422 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halász Györgyné Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 422 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY