Eladó ház Budapest XXII. kerület 165 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 165 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7554053
Referenciaszám: 39801
Feltöltve: 16 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 129,99 millió Ft

129,99 millió Ft
787 818 Ft/m²
165 m²
Alapterület
642 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 264 Ft
Második évtől
514 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG CÉGÜNK KÍNÁLATÁBAN! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Budapest XXII. kerületében, Budafok közkedvelt kertvárosi részén , megvételre kínálom egy 165 nm-es , különleges hangulatú ikerháznak a kertre néző, hátsó részét. Az ingatlan egy 1285 nm- es telekre épült. A lakáshoz egy automata kertkapun át juthatunk be, majd egy széles viacolorral burkolt bejárón keresztül érkezünk meg a telek hátsó részében kialakított fedett beállóhoz, mely két gépkocsi számára biztosít kényelmes parkolási lehetőséget. A lakás saját ,elszeparált kertrésszel rendelkezik. A kert a magas sövénynek és a buja növényzetnek köszönhetően teljes intimitást ad lakói számára. A lakás 2 szintes, a helyiségek fél szintes eltolásokkal lettek elhelyezve. Az érkezési szinten egy előtérbe majd egy üveges előszobába lépünk be, innen nyílik az étkező a konyha és a nappali, mely a sok ablaknak köszönhetően kellemesen világos. A nappaliból kilépve egy nagy méretű ( 20 nm-es ) fából épített hangulatos fedett terasz tárul elénk, mely egész éven keresztül biztosítja a használhatóságot. Az első fél szinten kapott helyet: -1 fürdőszoba ( kör alakú hidromasszázs káddal ) -1 külön wc -1 háztartási helyiség -1 szauna, mely külön tusolóval rendelkezik. A következő szinten található : 3 jó méretű hálószoba Néhány lépcsővel feljebb,a tetőtérben kapott helyet egy jelenleg dolgozó szobának használt helyiség. Műszaki adatok: -A lakás fűtése gáz – cirkóval megoldott. -A klíma csak hűtés céljára alkalmas. -A nyílászárók műanyagok. A belváros 20 perc alatt megközelíthető autóval. A Campona bevásárló központ , iskolák, óvodák, kulturális és szórakozási lehetőségek , az M1-es és M7-es autópálya könnyen és gyorsan elérhetőek. További információért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY