Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 240 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 240 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7958087
Referenciaszám: H479338
Frissítve: 20 napja

Budapest XXI. kerület eladó ikerház 7 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
579 167 Ft/m²
240 m²
Alapterület
400 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepel Királyerdőben, csendes, zöldövezeti részen eladó KÉTGENERÁCIÓS ikerház kerttel, garázzsal! Ingatlan: - Alsó szintje beton födémszerkezettel, betonblokk falazattal épült a 70-es években, szigetelése az annak idején használt heratektával megoldott - Emeleti szintjét a 90-es évek közepén ytongból építették rá - A 90-es években az alsó szintet is felújíották, vezetékeket cseréltek, burkolatokat cseréltek - A ház három szintes, alsó szintjén a kertből jutunk be az alsó lakásba, mely nagy előszobával, saját konyha-étkezővel, két hálószobával, kamrával, fürdőszobával rendelkezik, alapterülete 90m2. - A ház első és második emeleti szintjén található a második lakás, mely netto 140 m2, nappali + 4 szobás - A második szintet egy teljesen külön bejáraton, külső lépcsőn közelítjük meg egy 12m2-es teraszról. Ezen a szinten nagy nappali-étkező-konyha, egy tárolóhelyiség, fürdőszoba, wc és két szoba kapott helyet, ez a szint 100 m2. - Az emeleti lakásnak saját kertje van, melyet a teraszról érünk el - A harmadik szinten egy közlekedőből jutunk két különnyíló szobába - A ház kertrésze kb. 400m2, itt található egy kétállásos, szerelőaknás, ipari áramos garázs (40m2), valamint kb. 3 autó számára nyitott kerti beálló - A két lakás külön villany-és gázórákkal rendelkezik, vízóra közös mérőn van, de könnyedén almérősíthető! - Gazdaságos fogyasztással rendelkezik a ház, a kedvezményes, rezsicsökkentett árba mindkét lakás belefér! - Emeleti lakása 3db klímával hűthető (1 éves klímák) - A tetőt 2022-ben felújították, cserép héjalású - A kertben található fúrt kútról a locsolás megoldott - Elektromos garázskapu, valamint elektromos utcai kapuk állnak rendelkezésre - Mindkét lakás riasztózott Az ingatlan jó állapotú, tehermentes, kiváló befektetési lehetőség két generáció számára, vagy üzlet + lakhatás céljára egyaránt. Hitelezhető ingatlan, CSOK+ igényelhető! Hívjon bizalommal a további részletekért!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Mónika Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Mónika Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY