Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erdőskert 94 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erdőskert 94 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Erdőskert 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7296098
Referenciaszám: H446795
Feltöltve: 16 napja

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 76,7 millió Ft

76,7 millió Ft
815 957 Ft/m²
94 m²
Alapterület
220 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 603 Ft
Második évtől
303 788 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, kertvárosias részen található a 2006-ban épült ikerházfél. Kiváló infrastruktúrával rendelkezik, mégis élvezhető az erdő és a természet közelsége. Ideális azok számára, akik szeretik, ha minden megtalálható a közvetlen vonzáskörzetükbe (óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, tömegközlekedés stb.) Nem ajánlom azoknak az embereknek, akik a nyüzsgő, impulzív környezet kedvelői. Miért lenne egy ideális választás? -> 2006-ban épült -> a lakás alapterülete nettó 94 m2 -> saját kertrésszel rendelkezik, amely 220 m2 -> belső kettő szintes -> földszint: nappali, vendégszoba, konyha-étkező, zuhanyfülkés fürdőszoba+wc, tároló, előszoba, terasz -> emelet: 3 szoba, fürdőszoba (kád), előszoba, 2 terasz ( az egyik terasz az előszobából nyílik, egy pedig a kettő hálószobából közelíthető meg) -> az emeletre egy tömör, fa lépcső vezet fel, amely kényelmes és praktikus kialakítással rendelkezik Az udvarra be lehet állni autóval, továbbá egy kis szerszámtároló faház is kialakításra került a kertben. Kialakításának köszönhetően kihasználható, intim kerttel és terasszal rendelkezik, amelyek ideálisak kisebb, nagyobb családi és baráti összejövetelekre. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését nyugodtan hívjon a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Klaudia Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Klaudia Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY