Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 145 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 145 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7928870
Referenciaszám: HZ072336-4531337
Frissítve: ma

Budapest XIX. kerület eladó ikerház 5 szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
565 517 Ft/m²
145 m²
Alapterület
250 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 985 Ft
Második évtől
324 780 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rendkívüli lehetőség Budapest 19. kerületében, Kispesten - 2 Szintes Családi Ikerház eladó! Ezen a fantasztikus lokációval rendelkező ingatlannal olyan életstílust kínálunk, ahol a városi pezsgés és a nyugalom tökéletes harmóniában találkozik. Budapest 19. kerületében, Kispesten eladóvá vált ez a 2 szintes családi ház, amely kiemelkedően ideális mind a családoknak, mind pedig befektetőknek. Ingatlan részletei: Alsó szint: Tágas előszoba, konyha, étkezővel összekötött tágas nappali, külön wc és fürdőszoba. Két hálószoba kényelmes elrendezésben található. Felső szint: Külön bejáratú rész, amely önálló kis lakásként is funkcionálhat. Két hálószoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön wc. Kert: Az udvarban egy praktikus tárolóhelyiség, akár irodaként is hasznosítható. A felső szint külön bejárattal rendelkezik, így kiváló lehetőséget nyújt albérletként vagy akár kisebb önálló lakásként is. Fűtés és Hűtés: Alsó szint: Gázkazán biztosítja a fűtést, radiátoros hőleadókkal. A hűtésről klíma gondoskodik. Felső szint: Szintén gázkazán, radiátorokkal. Az ingatlan kiváló adottságai mellett az elhelyezkedése is kiemelkedő. Az M5-ös autópálya közelsége, valamint a bevásárlási lehetőségek (Aldi, IKEA, Auchan) könnyű elérhetősége tovább növeli az ingatlan vonzerejét. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha további részletekre vagy személyes megtekintésre lenne kíváncsi, kérem hívjon vagy írjon.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lefor Ádám Miklós Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 720 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lefor Ádám Miklós Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 720 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY