Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker., Apahida 242 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker., Apahida 242 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker., Apahida 242 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7824223
Frissítve: 6 hónapja

Budapest XI. kerület eladó ikerház 10+2 fél szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
743 802 Ft/m²
242 m²
Alapterület
430 m²
Telek
10+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 406 Ft
Második évtől
712 931 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Régi építésű, felújításra és javításra szoruló, pincével ellátott, kétgenerációs családi kertes ház a 11. kerületben, Farkasréten, zöld, csendes, kertvárosias környezetben. A telek alapterülete 430 négyzetméter, Földszint 110 nm, Első emelet :88 nm, Tetőtér: 44 nm (+ 170 cm alatti belmagasságú terület), terasz:22 nm (Összes "hasznos belterület": 242 nm) Az öt és fél szobás földszinthez két mellékhelység (egyhez tartozik kézmosócsap), kettő fürdőszoba (egy zuhanyfülkés és egy kádas), egy kamra és egy konyha tartozik. Kicsi előkert, nagyobb hátsó kert. Az első emeletre kint vezet lépcső. Az első emeleten négy szoba, egy konyha és két mosdó (egy kádas és egy zuhanyfülkés, mindkettő wcvel felszerelt) van, az utcafrontra néző nappaliból felfele vezet egy beltéri lépcső egy plusz, nagyrészt fa szerkezetes, 1996 körül épült emeletre. Az előtérből négy szoba nyílik. Erre a szintre a víz nincs bekötve, így elvezetés sem került beépítésre.  Az ingatlan néhány sarokra van a Sasadi Úttól, gyalog körülbelül öt percre található az 53as busz megállója (direkt járat Kelenföldi pályaudvaron át Újbuda Központig), szemben vele vegyesbolt. A közelben fitness parkkal kiegészült játszótér is van. Az M0-s kivezető szakasz gépjárművel kevesebb, mint 10 percre van. Közelben az Etele Plaza és a Gazdagréti lakótelep (iskolákkal, óvodákkal és további játszóterekkel). Érdeklődni a +36702454830 -as telefonszámon, vagy a legany.matyas@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
kert
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
terasz
pince
beépített konyhabútor
beépített szekrény
parkettás
redőny
reluxa

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 245 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 245 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY