Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 178 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 178 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8000153
Referenciaszám: 360501029-776
Frissítve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó ikerház 4 szobás: 224 millió Ft

224 millió Ft
1 258 426 Ft/m²
178 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 650 105 Ft
Második évtől
887 203 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** FIATAL CSALÁDOK, KÉNYELEMRE ÉS NYUGALOMRA VÁGYÓK FIGYELEM! ***   Amennyiben, egy teljesen új, A MAI KOR KÖVETELMÉNYEINEK MINDENBEN MEGFELELŐ, részben még saját ízlésre formálható, PANORÁMÁS, NAGY TERASZOS otthont keres Ön és szerettei részére, akkor jó helyen jár!!! Óbuda közkedvelt, frissen beépülő, csendes, mégis jól megközelíthető zsákutcájában kínáljuk megvételre, ezt a remek adottságokkal rendelkező, két lakásos Társasházi lakást. Az ingatlan, a zsákutca végén helyezkedik el, így a nyugalom szinte garantált. Az összesen 178 m2 hasznos területtel rendelkező lakás, három szinten helyezkedik el. A pinceszinten található az 53,34 m2-s kétállásos, kényelmes garázs, valamint egy háztartási és gépészeti helyiség. A földszinten a KERTKAPCSOLATOS amerikai konyhás nappali + étkező (melyből közvetlenül kiléphetünk az oldalkertbe), egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy külön WC és az előtér kapott helyet. Az emeleti szinten található további két TERASZ KAPCSOLATOS hálószoba, a szobákhoz tartozó fürdőszoba, illetve a mindkét szobából megközelíthető 30 m2-s, üveg korláttal szegélyezett HATALMAS TERASZ!   A legfontosabb műszaki paraméterek: - kiépített NAPELEM RENDSZER - H tarifás villanyóra - HŐSZIVATTYÚS rendszer (padló fűtés és mennyezet hűtés-fűtés) - három rétegű prémium műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval - kamerarendszer, videó kaputelefon előkészítés A vételár tartalmazza a magas minőségű szanitereket, burkolatokat, belső nyílászárókat és az elektromos szerelvényeket is!   Az infrastruktúra kiváló. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy kényelmes, kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen! Elérhető távolságban óvoda, iskola, játszótér, sportolási lehetőségek, valamint több bevásárlási lehetőség is rendelkezésre áll. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető! Néhány perc sétával buszok és vasútállomás is elérhető, ahonnan a Nyugati Pályaudvarra érkezve, a belvárosban találhatjuk magunkat.   Ha nyugodt környéken és csendes zöldövezeti környezetben, távol a város zajától, mégis a város közelében képzeli el életét, akkor megtalálta a számításait. Egy fárasztó nap után, ide haza térve, stresszoldás képpen ajánlom figyelmébe, a TERASZRÓL MEGCSODÁLHATÓ PANORÁMA nyugtató hatását, mely biztosan ellazítja a megtépázott idegszálakat is! Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen is az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
terasz
pince
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY