Eladó ház Balatonfenyves, Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom 110 nm
Eladó ház Balatonfenyves, Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom 110 nm
Eladó ház Balatonfenyves, Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7781680
Referenciaszám: M247417
Frissítve: 18 napja

Balatonfenyves eladó ikerház 4+2 fél szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
571 819 Ft/m²
110 m²
Alapterület
237 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Balatonfenyvesen 200 méterre a parttól, nyugodt zsákutcában 110 m2-es lakóházat, amely 237 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlanhoz egy 15 m2-es melléképület és egy 12 m2-es pince is tartozik. A családi ház nagyon jó állapotú, tégla építésű. Az ingatlan az 1970-es években épült, két szintes ikerház. Az ingatlan lakóház, udvarként van bejegyezve. Az elmúlt években folyamatosan karbantartott, 1 éve teljeskörűen felújított. Az emeleti részen a vezetékek, vizesblokkok, tető héjazat cseréje, megtörtént. A földszint modernizálva lett és klíma is beszerelésre került. A földszinten a nappalin kívül, egy tágas étkező és 3 háló lett kialakítva, az emeleten nappali + 1 szoba található. A pince száraz, és tárolásra alkalmas. A 15 m2-es melléképületben egy nyári konyha is helyet kapott. A gépjárművek számára a zárt, körbekerített udvar biztosít 4 parkoló helyet. Az ingatlan rengeteg lehetőséget ad leendő tulajdonosa számára. Tökéletes választás nyaraló gyanánt, üdültetésre, vagy akár állandó lakhatásra is. A környéken gyalogosan elérhető távolságra megtalálhatóak a bevásási lehetőségek. Balatonfenyvesen található a déli part leghosszabb szabadstrandja, de még odáig sem kell elmenni hiszen a háztól 2 percre gyalogosan elérhető egy szabadstrand. Az OTP Bankcsoport hátterével teljes körű ügyintézéssel állok az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez, igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Klár Márton Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 223 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Klár Márton Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 223 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY