Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7896398
Feltöltve: 5 hónapja

Balatonalmádi eladó ikerház 2+2 fél szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
740 000 Ft/m²
85 m²
Alapterület
960 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádiban eladó egy kb 85 nm-es családi házzá nyilvánított ikerház. 1 ablak kivételével megtörtént a nyílászáró csere, melyeken szúnyogháló is van. Fűtését konvektorok, a melegvízet új elektromos bojler biztosítja. A földszinten megtörtént az elektromos vezetékek cseréje. Egy kis teraszon keresztül jutunk az előtérbe, ahonnan a nappali, konyha, WC és kamra nyílik, illetve innen tudunk az emeletre is felmenni. A kb 20-21 m2-es nappaliból egy nagyobb teraszra jutunk, ami tavasztól-őszig az étkezések és pihenés fontos színtere lehet. Az emeleti közlekedőből nyílik 2 db fél szoba, a kádas fürdőszoba WC-vel, és a napfényes nagyszoba, melynek erkélyéről ráláthatunk a Balatonra. A ház másik fele úgy van eltolva, hogy mindkét résznek biztosítva legyen a magánszféra nyugalma. Kis faház kerékpárok és a kerti eszközök tárolását teszi lehetővé. Jelenlegi állapotában is lakható. A ház alkalmas a 2 szinten akár 2 különálló apartman létrehozására is. Ingatlanosok ne hívjanak!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 456 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 456 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY