Eladó ház Adony 97 nm
Eladó ház Adony 97 nm
Eladó ház Adony 97 nm
Hirdetéskód: 7714661
Referenciaszám: 3723_3748
Frissítve: 16 napja

Adony eladó ikerház 4 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
567 010 Ft/m²
97 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ez az iker házat Adonyban! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! A beépített anyagok minőségének és a korszerű technológiának köszönhetően az ingatlan energiatakarékos, gazdaságosan üzemeltethető. Az Ön dolga „csupán” a színek, burkolatok kiválasztása, hogy a munkálatok végeztével valóban otthon érezhesse magát! Mindkét ikerfél lakótere 97,5nm. Az UTCAFRONTI lakáshoz tartozó telek 600 m2, ennek kulcsrakész irányára: 62.000.000 Ft. A HÁTSÓ lakás telke 900 m2, kulcsrakész irányára: 67.000.000 Ft. A lakások előszobánál kapcsolódnak! - TÁRSASHÁZI ALAPÍTÓ OKIRAT Rövid műszaki leírás: Csömöszölt sávalap. Aljzata vasalt beton + 10cm hőszigetelés. 30-as Leier tégla főfalak + 15cm dryvit szigetelés. Lábazaton 10cm XPS hőszigetelés. 10-es Bakonytherm tégla válaszfalak. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, 3 rétegű, 5 cellás üvegezéssel ellátva, fehér színben. A belső nyílászárók fa szerkezetű ajtók. Terran cserép fedésű tető. Minden aktuális állami támogatás igényelhető! Ajánlom: Ajánlom mindazon 1-2 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését. Mindez csak ízelítő jöjjön nézze meg a környéket és a telket és álmodjuk meg együtt az új otthonát! Amennyiben az ajánlatom felkeltette az érdeklődését, kérem keressen telefonon. Szép napot sikeres vásárlást kívánok!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY