Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest XIV. kerület 2941 nm
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest XIV. kerület 2941 nm
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest XIV. kerület 2941 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7746526
Referenciaszám: M237158-4388053
Frissítve: 6 napja

Budapest XIV. kerület eladó hotel és panzió 2941 m² alapterületű: 2 970 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
2 932,5 millió Ft
997 110 Ft/m²
7 500 000 EUR
2 550,15 EUR/m²
2941 m²
Alapterület
--- ELADÓVÁ VÁLT MŰKÖDŐ APARTMAN HOTEL A 14.KERÜLETBEN. --- A hotel jelenleg is üzemel, természetes élményekkel, különböző hangulatban kialakított, tágas és modern szobákkal, illetve üzleti és családi rendezvényekhez, konferenciákhoz kiválóan alkalmas különtermekkel várja most is vendégeit . Az étel- és Italbár egész nap frissen készült gyorsételekkel, házias ízekkel és széleskörű italkínálattal nyújt gasztronómiai élvezetet, a fitness részleg a test és a lélek felfrissülésének számos lehetőségét biztosítja. A szálloda központi fekvése színvonalas programlehetőségeket és kellemes időtöltést kínál üzletemberek, családok vagy csoportok részére egyaránt. (pl: Hungexpo Vásárközpont, a Syma Központ, a Papp László Sportaréna és az Arena Plaza Bevásárlóközpont). A z infrastruktúra kiváló, minden tömegközlekedési eszköz séta távolságban elérhető. Az ingatlan - nettó mérete: 450 m2, - bruttó méret: 510m2, - telek méret : 1027 m2, - szobák száma : 85+12 - utcafronton 3 üzlethelység, - 12 parkoló a mélygarázsban, - 6 parkoló az udvarban. Fűtése gáz illetve központi fűtés / radiátoros hőleadás.. A földszinten padlófűtés. Köszönöm megtisztelő figyelmét. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, illetve az OTP teljes kínálatával kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon keresni a hét bármely napján reggel 9 és este 9 között. Ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk (valóban) díjmentes, akár ingatlanokkal kapcsolatban, akár hitelügyintézés, CSOK, Babaváró vagy bármilyen pénzügyi tanácsadásban örömmel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Hotel és panzió
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésű
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalontai Zsuzsanna Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 355 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalontai Zsuzsanna Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 355 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY