Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Balatonmáriafürdő 640 nm
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Balatonmáriafürdő 640 nm
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Balatonmáriafürdő 640 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8000298
Feltöltve: 1 hónapja

Balatonmáriafürdő eladó hotel és panzió 640 m² alapterületű: 135,93 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
134,9 millió Ft
210 772 Ft/m²
345 000 EUR
539,06 EUR/m²
640 m²
Alapterület
1450 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma
Frekventált helyen, üzlethelyiség vendéglátásra, kereskedelemre, akár Panziónak akár irodának üzemeltetve, de akár több apartman kialakítására is alkalmas! A Balatontól 6km-re, 90-es években épült, 640 m2 alapterületű, felújítandó épület! A különleges, egyedi épület legutóbb vendéglátásként és Panzióként üzemelt. A 3 szintes épület alsó szintje jelenleg galéria, amely legutóbb az éttermi rész volt. Itt található szélfogó, éttermi-rész, eladótér, konyha, hűtőkamra, mosogató helyiség, kazánhelyiség, külön férfi és külön női mellékhelyiség. A középső szinten szintén egy tágas, nagyon jó fényviszonyokkal kialakított éttermi részt találunk. Innét kezdődik a házat körbevezető erkély, amelyről átjutunk egy fa épületbe, ez volt a luxus lakosztály rész (Hálószoba, fürdőszoba WC-vel) tükör mennyezettel. A legfelső szinten tágas nappali, 3 szoba, fürdőszoba káddal és tusolóval, külön mellékhelyiséggel. Vegyes tüzelésű kazánról és gázkazánról is fűthető az épület. Több bejárata is van az épületnek. Az 1450 m2-es udvarban külön kerthelyiség, raktár és műhely is található. A Marcali Városi Termálfürdő és Szabadidőközponttól 8 km-re, a Balatontól 6 km-re fekszik az ingatlan. A környékben Parkerdő, horgásztó valamint Csisztapuszta, amely gyógyvízéről nagyon híres és a külföldiek körében is kedvelt! Túrázóknak kiváló lehetőségek, csodálatos kilátások a Parapli kilátóról. Ha nem akar róla lemaradni, kérem hívjon bizalommal! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Hotel és panzió
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
saját parkoló
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
világos
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY