Eladó üdülő és hétvégi ház Gyúró 75 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyúró 75 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyúró 75 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7659818
Frissítve: 1 éve

Gyúró eladó hétvégi ház 75 m² alapterületű: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
300 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1703 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyúró Öreghegyen 2 db egymás melletti zártkerti telek hétvégi házzal/nyaralóval illetve présházzal, pincével, 1703 és 1386 m2. Lehetőség van egyben, de akár külön-külön is megvásárolni. a megadott ár a nyaralós ingatlanra vonatkozik, a másik telek és pince-présház 10,9 millió forint külön. A kettő egyben 32 millió forint. Az egyik, picivel nagyobbik, 14 méter széles és kb 125 méter hosszú telken van egy kétszintes, jó állapotú 35 m2 alapterületű kőépület 10 m2-es pincével, hatalmas (24 m2-es) terasszal, melléképülettel. a felújítását befejezve akár állandó lakhatásra is alkalmassá tehető, hangulatos családi ház válik belőle (a folytatáshoz építőanyagok részben rendelkezésre állnak). Fűtése cserépkályhával oldható meg (mely jelenleg lebontva várja az újrarakást) akár fával, de gázzal is, hiszen gázégő is rendelkezésre áll, de szél és napenergia is igénybe vehető akár erre a célra is - a világítást jelenleg napelem által töltött akkumulátor biztosítja. Az épület alsó szintje és pincéjének fala sóskúti kő, emelete fa szerkezetű, tető cseréppel, mely öt éve védi és díszíti a házat. a telken számtalan gyümölcsfa (meggy, alma, barack, cseresznye, körte, füge, dió), málna, szőlő (kordonos) és arónia van telepítve. a ház előtt virágoskert és autóbeállási lehetőség. Esővíz gyűjtésére tartályok állnak rendelkezésre, melyekről a ház vízellátása (fürdő, wc és konyha) biztosítható. A másik telek szintén 14 méter széles (tehát egyben jelentős, 28 méteres szélességgel bírnak, akár gazdálkodásra is megfelelő méretet adnak) és kb 100 méter hosszú, rajta egy vegyes falazatú présház és hozzá tartozó impozáns, hatalmas boltíves kőpince áll sóskúti kőből. a ház méretét tekintve 35 m2 (egy nagyobb és egy különálló kisebb helyiségből áll, pala tetővel, a pince mérete pedig 40 m2, a nagyobb, beton préskádat és hatalmas szőlőprést tartalmazó helyiségből nyílik. Felújítva meseszép, hangulatos házikó lesz belőle, melyben élményekkel teli napok várják. a telek gyümölcsfákkal teli (dió, alma, birs, kajszi, körte, eper), művelés alól kivont. Közművek jelenleg nincsenek, a közeljövőben az elektromos hálózat kiépítése várható (a dűlő elágazásánál van az elektromos szekrény). Gyúró egy gyönyörű fekvésű, nyugodt, rendezett, Budapesttől 35, Érdtől 17 km-re fekvő csendes zsákfalu. Kedves helybeliek, vásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, iskola a faluban megtalálható. a nyugalom szigete, mégis Budapest kb. 25-30 Perc alatt elérhető autóval. Az Öreghegyre köves út vezet fel (400m). Zártkerti besorolású, a beépíthetőség 3%. Az M7-es autópálya első Fejér megyei lehajtójától lehet megközelíteni (Pest megyei matrica elég), de a tömegközlekedés is remek Budapestről Martonvásárra vonat, onnan gyakran járó busz visz be a faluba. a Szent László-patak mentén aszfaltozott bicikliúton juthatunk el a Velencei-tóra és Etyekre is, de biztonságosan elérhető a szomszédos település, Tordas 8 osztályos általános iskolája is.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Takács András
+36 20 355 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Takács András
+36 20 355 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY