Eladó üdülő és hétvégi ház Balmazújváros, Bánlak 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balmazújváros, Bánlak 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balmazújváros, Bánlak 25 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7806155
Frissítve: 9 hónapja

Balmazújváros eladó hétvégi ház 25 m² alapterületű: 10 millió Ft

10 millió Ft
400 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
200 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 023 Ft
Második évtől
39 607 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Saját kuckó a vízparton, mégis közel a városhoz Igazi elvonulós hely, ha egyedüllétre vágynál, de akár a család, barátok körében is népszerű lehet ez a kényelmes kisház. A Keleti-főcsatorna balmazújvárosi szakaszán 200 négyzetméteres telken fekvő, nettó 25 négyzetméter alapterületű hétvégi ház keresi új tulajdonosát, aki kihasználná a hely adottságait. A szilárd alapra épült faházban minden megvan, ami a kényelmes pihenéshez kell: három szoba - egy a padlástéren, kettő pedig a földszinten - valamint étkező-konyha és zuhanyzó is megtalálható benne. A házhoz tartozó terasz és a rendezett udvar tökéletes helyszíne az iszogatós-beszélgetős összejöveteleknek, a szalonnasütővel ellátott filagória biztosítja, hogy enni is legyen mit hozzá. A szerszámok, csónak, horgászfelszerelés tárolása sem fog gondot okozni, bőven van hely ehhez is. Az ingatlanhoz természetesen stég is tartozik, ami kis ráfordítással újszerű állapotba hozható, így új tulajdonosa nem csak a hétvégi ház kényelmét, de a közvetlen vízpart élményét is élvezheti. Ráadásul nem csak nyáron: a hűtés és a fűtés klímaberendezéssel történik. Az áram és a víz is biztosítva van az ingatlanban. A környék is megfelel minden elvárásnak: a szomszédok segítőkészek, az út rendezett, csendes, a környezet ideális horgászatra és családi pihenésre. Az ingatlan akár azonnal birtokba vehető, így akár még ezen a nyáron minden előnyét kihasználhatja új tulajdonosa. Érdeklődés esetén keressenek bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
félkomfortos
kocsibeálló
kert
csendes
világos
étkező
terasz
bútorozatlan
klíma
biztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kerekes Réka
+36 70 574 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kerekes Réka
+36 70 574 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY