Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7747670
Feltöltve: 10 hónapja

Balatonakali eladó hétvégi ház 48 m² alapterületű: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
968 750 Ft/m²
48 m²
Alapterület
108 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 134 955 Ft
Második évtől
184 174 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leírás Eladóvá vált Balatonakaliban néhány percre a Balatontól szeretett nyaralónk, mely egy sorházban található. A ház előtt és mögött egy udvar és kiskert foglal helyet, ahová személyautóval be lehet állni. A nyaraló alapterülete 8x5 méter, mely egy étkezőt, nappalit, hálót, konyhát és fürdőszobát tartalmaz. A ház alatt található egy 8 nm alapterületű pince helység, mely kiváló szolgálatot tesz tárolás céljából. A ház beton alappal és tégla felépítménnyel rendelkezik, kis rezsijű és alacsony gondozási igényű. A házban a teljes vízvezeték,csatornázás, elektromos hálózat, burkolatok ki lettek cserélve. Új műanyag nyílászárókat is kapott, valamint teljes festést. A mosdók, mosogató, wc, csapok lámpák is teljesen újak. Dekorációk sincsenek felrakva, a falak is érintetlenek. A fűtés gáz konveltorral vagy elektromos radiátorokkal megoldható. Egy új konvektror is a ház tartozéka, valamint a bútorok, mosogatógép, hűtő gáztűzhely, mikrósütő, tv is a vételár részét képezik. Fotóalbumot a házról illetve a környékről emailben kérésre küldök. Ingatlanközvetítők kérem szerződéssel ne, max vevő jelölttel keressenek. Jutalék a vételáron felül a vevő terhére történhet!

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 403 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 403 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY