Eladó ház Hajdúböszörmény, Bodaszőlő, Zelemér 41 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény, Bodaszőlő, Zelemér 41 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény, Bodaszőlő, Zelemér 41 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8084914
Feltöltve: 15 napja

Hajdúböszörmény eladó házrész 1 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
460 976 Ft/m²
41 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 853 Ft
Második évtől
74 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecentől mindössze12 km-re távolságra – Józsa Hajdúböszörmény között- ELADÓ egy 41 nm-es földszinti, kertkapcsolatos társasházi lakás, zártudvaros 4 + 4 lakásos társasházban, autóbeállási lehetőséggel az udvarra. Főbb jellemzői: -Beton alapon, téglaépítésű, szigetelt /tetőnél is/ társasházban -Aszfaltozott, kifogástalan állapotú út mellett -Helyiségei: egy szép napfényes, tágas szoba / 21,5 nm / kényelmes konyha + kamra / 9,5 nm /kádas fürdőszoba + wc/ 5,5 nm/ és előszoba + közlekedő / 4,5 nm / -Fa beltéri ajtók és redőnnyel felszerelt fa ablakok -Közelmúltban festett, burkolatok: fa parketta a szobában, a többi helyiségben járólap -Cserépkályhás fűtési lehetőség -Nagyon minimális rezsijű, nincs közösköltség /szennyvízdíj: 1000 Ft/hó/ -Saját, lekerített, kb.100 nm-es zárt udvar tartozik hozzá, ahol egy tároló is áll -Ház előtti részen nagy közös kert, valamint autóbeállási lehetőség az udvarra -Kis létszámú, barátságos lakóközösség -Buszmegálló csak 2 perc, vasútállomás kb. 5 perc sétatávolágra -Azonnal birtokba vehető -Tehermentes -Gáz nincs, érdemes klímát felszerelni, mint hűtési-fűtési alternatíva A sajátos adottágokkal rendelkező kis lakás Debrecentől néhány percre, kifogástalan úton megközelíthető, mégis nyugodt, „madárcsicsergős” környezetben helyezkedik el, ahol „harapni lehet a friss levegőt”. Kifejezetten ajánlom idősebbeknek vagy fiataloknak, egyedülállóknak vagy pároknak, de befektetésnek is alkalmas, hiszen saját kerthasználatának köszönhetően albérletbe könnyen kiadható. További információért és a személyes megtekintéssel kapcsolatban szívesen fogadom hívását a hét bármely napján! Alkalmazkodva az Ön időbeosztásához, rugalmasan mutatható!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY