Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 91 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 91 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 91 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8092381
Referenciaszám: H484066
Feltöltve: 11 napja

Budapest XV. kerület eladó házrész 4 szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
763 736 Ft/m²
91 m²
Alapterület
492 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 201 707 Ft
Második évtől
275 270 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rákospalota kedvelt kis utcájában álló ház három lakrésszel rendelkezik. Az eladó házrészben, kb. 90 nm területén 4 szobás lakást kínálunk eladásra. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú, a 3 lakrész elhelyezkedését, határait és a közösen használt területeket használati megállapodásban rögzítve szabályozták. A lakrész 2017-ben lett legutóbb felújítva, amikor is: - Az egyik szoba galériázott - Egy kb. 20 m2 alapterületű emeleti szoba lett kialakítva műanyag nyílászárókkal, - A bejárati ajtó fából készült, hőszigetelő üvegezéssel, az ablakok is hőszigeteltek, fa vagy műanyag kerettel. - A födémre és az udvari falakra 15 cm-es hőszigetelés került. - Megújultak a víz és csatorna vezetékek, az elektromos és gáz hálózat, - A fűtési rendszer gáz-cirkó kazánra korszerűsítették - Új burkolatok lettek lerakva a szobákba és fürdőbe, wc-be. - Két szobában hűtő- fűtő klímát szereltek fel. Az előszobából egy 10 m2 alapterületű fedett teraszra léphetünk, ami előtt a lakrészhez tartozó kis kert, kellemes természetközeli környezetet nyújt étkezéshez vagy beszélgetéshez, pihenéshez. A lakáshoz 10 m2 –es száraz pince tartozik. A közművek egyedi mérőkkel rendelkeznek. A három házrészből csak kettőt lakott, mert, a harmadik házrészt lebontották, Idővel majd épül egy új. A szomszéd kedves és segítőkész. Parkolni a ház előtt utcában - és az egész kerületben - ingyen lehet. Tömegközlekedéssel az újpesti METRO, Újpalota és a Bosnyák tér gyorsan elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalauz Sándor Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalauz Sándor Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY