Eladó ház Balatonszárszó 160 nm
Eladó ház Balatonszárszó 160 nm
Eladó ház Balatonszárszó 160 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8047335
Referenciaszám: HZ036825
Frissítve: 16 napja

Balatonszárszó eladó házrész 6 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
393 125 Ft/m²
160 m²
Alapterület
351 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy tágas, kétszintes ikerházat Balatonszárszón, csupán néhány lépésre a gyönyörű Balaton partjától. Az ingatlan egy 351 m2-es telken helyezkedik el, és 160 m2-es lakótérrel rendelkezik. Bár az ingatlan felújításra szorul, fantasztikus lehetőségeket rejt magában annak, aki szeretné saját otthonává varázsolni.Az ingatlan kiváló elrendezéssel rendelkezik, és tágas tereket kínál, amelyek lehetővé teszik a rugalmas alakítást. A nappaliban található hatalmas méretű cserépkályha igazi hangulatot teremt és központi szerepet tölt be az otthon melegének megőrzésében.Az alsó szinten található egy nappali, 2 hálószoba, konyha és fürdőszoba wc-vel, míg a felső szinten 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel és egy külön wc-vel.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, egy csendes utcában fekszik, közel mindenhez, amire szükség lehet. A környéken éttermek, üzletek, iskolák és kulturális látnivalók is könnyen elérhetőek. Emellett a Balaton-part is csupán pár perces sétára van, így az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik szeretik a pihenést és a szórakozást a természet közelében.Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és válassza ezt az ingatlant otthonául vagy befektetési célból! Kérdés megtekintés esetén keressen akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY