Eladó ház Acsád 48 nm
Eladó ház Acsád 48 nm
Eladó ház Acsád 48 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7732459
Referenciaszám: HZ011363
Frissítve: 18 napja

Acsád eladó házrész 1 szobás: 3 millió Ft

3 millió Ft
62 500 Ft/m²
48 m²
Alapterület
3927 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befejezésre váró olcsó házrész az acsádi majorban...Eladóvá vált Acsád településen egy 48 négyzetméteres, tégla házrész. Tulajdonosa elkezdte a felújítását, teljes egészében leverte a vakolatot, kialakította a jelenleg szoba, konyha-étkező és nagy méretű fürdőszoba falait.Nyílászárókat cserélt és bevezette a korszerű villanyhálózatot is. A fűtést kandallóval oldotta meg. A munka itt megállt, az új tulajdonosra van bízva a további korszerűsítés. Az ingatlanban jelenleg csak a villany van bevezetve, a víz a major előtt található közkútról volt megoldva.A vezetékes víz bevitele a házba az új tulajdonos költsége.Az udvar 3927 négyzetméteres, mely osztatlan közös tulajdonban van.Ha szerény körülmények között , olcsón szeretne tulajdonhoz jutni mindenképp vegye számításba!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY