Eladó telek Vác, Huszár utca 1095 nm
Eladó telek Vác, Huszár utca 1095 nm
Eladó telek Vác, Huszár utca 1095 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7712243
Frissítve: 7 hónapja

Vác eladó építési telek 1095 m² telekterületű: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
18 174 Ft/m²
1095 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 596 Ft
Második évtől
79 416 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vác kedvelt utcájában eladó egy tehermentes, 25%-ban beépíthető, 1095 négyzetméteres belterületi építési telek, mely azonnal birtokbavehető. A telek adatai: A Huszár utcában helyezkedik el. Lke-5 - kertvárosias lakóterület 25% beépíthető terepszint felett 35% beépíthető terepszint alatt Szabadon álló beépítési mód Legkisebb zöldfelület: 65% Szintteruleti mutató: 0,5 Maximum épületmagasság: 6.5M Minimum épületmagasság: 3m A közműveket tekintve, víz, villany, csatorna bekötve, gáz az utcában található. A telek per-, teher- és igénymentes, azonnal birtokbavehető. Vételára: 19.900.000 Ft. Vác a Dunakanyar központjaként ismert város, Pest megyében, a Duna bal partján, a Naszály hegy lábánál helyezkedik el. 
A 900 éves történelemmel rendelkező városban sétálva számos építészeti és vallási emléket fedezhet fel az ide látogató, mint a monumentális és gyönyörű székesegyház, a Diadalív, a nemrég felújított barokk főtér, melyet különleges hangulatú, keskeny kis utcákon keresztül tudunk megközelíteni, a Remete szobor, a Hétkápolna, a Gombás-patak hídja. A múzeumok számtalan érdekes látnivalót és régészeti kincset tartogatnak. A város ezen kívül kivételesen szép Duna parti sétánnyal rendelkezik, mely a belváros alatti partszakaszon helyezkedik el. Vác gyermekbarát, kerékpáros-barát és kutyabarát város. Pest megye negyedik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, mégis sikerült megőriznie nyugodt és romantikus kisvárosi hangulatát. 

A közlekedés kiváló, több irányból könnyen megközelíthető város, a fővárosi ingázás sem jelent akadályt, mivel Budapest gyorsan elérhető autóval az M2-es autóúton és a 2-es számú főúton.
Amióta megépült az M2-es autóút, a Budapest-Ipolyság-Krakkó útvonal teljesen elkerüli a várost. A tömegközlekedést tekintve a leggyorsabban a Nyugati pályaudvarról zónázó vonatokkal, alig 25 perc alatt elérhető, ezen kívül autóbusszal, biciklivel, a Duna mellett futó gyönyörű, teljesen kiépített kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kiránduló hajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentedre felől is megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY