Eladó telek Üllő 1562 nm
Eladó telek Üllő 1562 nm
Eladó telek Üllő 1562 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7902333
Referenciaszám: T037188
Frissítve: 20 napja

Üllő eladó építési telek 1562 m² telekterületű: 35 millió Ft

35 millió Ft
22 407 Ft/m²
1562 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 058 Ft
Második évtől
139 677 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Üllő Kertvárosias részén, 1562 nm-s nyeles telek. A telken található egy nettó: 23 nm-s tégla építésű épület, melyben konyha+szoba, fürdőszoba és kamra rész vár befejezésre. A befejezéshez szükséges meglévő burkolatok az ár részét képezik. Villany közművel ellátott, víz és csatorna közmű bekötése folyamatban van. A telek 30 %-ban beépíthető, 5 méter építmény magasságig. Lke- O/5 besorolású. Családi ház vagy ikerház építhető rá. Üllő város Pest megye és a Budapesti agglomeráció egyik folyamatosan fejlődő és növekvő települése. Üllő az agglomerációs gyűrű dél-keleti részén fekszik. A településtől 5 km-re található az ország legnagyobb nemzetközi reptere a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Vonattal a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal végállomásáról a Nyugati pályaudvarról 30 perc, Kőbánya-Kispest állomásról mindössze 20 perc, autóbusszal Budapest Kispest végállomásról 30 perc a menetidő. 2005-ben épült meg az MO és az új M4-es út Üllő belterületét elkerülő szakasza. Az autóút-hálózat és autópálya fejlesztések következményeként gombamód szaporodtak a főutak mellé telepített raktárbázisok, logisztikai központok és kereskedelmi, szolgáltató funkcióknak helyet adó létesítmények. Üllő térsége mindezen cégek betelepülésével gazdasági karakterét tekintve új pozícióba került, amit nagyban segített a Liszt Ferenc repülőtér közelsége, annak folyamatos kapacitás növekedése. Ezek az új, Üllő közvetlen közelében megjelenő gazdaságszervezési tevékenységek munkahelyeket jelentenek, bevételt az önkormányzatnak, illetve erősítik a térség gazdasági potenciáljait. Ha nyugodt környezetben szeretne élni, de Fővárosunkhoz közel, ne habozzon, hívjon és nézze meg velem!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmané Zsiros Krisztina Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmané Zsiros Krisztina Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY