Eladó telek Tiszafüred 518 nm
Eladó telek Tiszafüred 518 nm
Eladó telek Tiszafüred 518 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7873482
Referenciaszám: T036970
Frissítve: 18 napja

Tiszafüred eladó építési telek 518 m² telekterületű: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
38 417 Ft/m²
518 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 596 Ft
Második évtől
79 416 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tisza-Tó egyedülálló, gátparti építési telek eladó ! Legyen otthon(a) Önnek is a Tisza-tó partján! A csodálatos Tisza-tó talán legszebb partszakaszán, az „Aranyparton”, az tiszafüredi partszakaszon alakul ki egy új, egységes arculatú lakó-üdülő (Klü1-es övezet) terület, amelyben 23 db építési telek került kialakításra. A terület az Albatrosz Kikötő szomszédságában, közvetlenül a Tisza-tavi Sporthorgász ház mellett fekszik, közel 1,5 Ha területen. A telkek 450-550 m2 közötti területűek, víz-villany-csatorna közművel lesznek ellátva a fejlesztés már folyamatban van. Övezeti besorolás: Klü1, 20% beépíthetőség. Lakó-, és ödülőépület két egységig telkenként. Beépítési módja : szabadonálló. Építménymagasság: 6 méter. Legyen Önnek is nyaralója, otthona itt és élvezze a Tisza-tó és környéke páratlan adottságait korlátok nélkül. Információ és értékesítés: Szabó Ferenc, Otthon Centrum, Fő tér 7. telefon 06 70 412 5912, mail: szabo.ferenc@oc.hu. Projekt bemutatása Tisza-Tó egyedülálló, gátparti építési telek eladó ! Legyen otthon(a) Önnek is a Tisza-tó partján! A csodálatos Tisza-tó talán legszebb partszakaszán, az „Aranyparton”, az tiszafüredi partszakaszon alakul ki egy új, egységes arculatú lakó-üdülő (Klü1-es övezet) terület, amelyben 23 db építési telek került kialakításra. A terület az Albatrosz Kikötő szomszédságában, közvetlenül a Tisza-tavi Sporthorgász ház mellett fekszik, közel 1,5 Ha területen. A telkek 450-550 m2 közötti területűek, víz-villany-csatorna közművel lesznek ellátva a fejlesztés már folyamatban van. Övezeti besorolás: Klü1, 20% beépíthetőség. Lakó-, és ödülőépület két egységig telkenként. Beépítési módja : szabadonálló. Építménymagasság: 6 méter. Legyen Önnek is nyaralója, otthona itt és élvezze a Tisza-tó és környéke páratlan adottságait korlátok nélkül. Információ és értékesítés: Szabó Ferenc, Otthon Centrum, Fő tér 7. telefon 06 70 412 5912, mail: szabo.ferenc@oc.hu.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY