Eladó telek Tinnye 3364 nm
Eladó telek Tinnye 3364 nm
Eladó telek Tinnye 3364 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7887579
Referenciaszám: 769982
Frissítve: 19 napja

Tinnye eladó építési telek 3364 m² telekterületű: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
5 916 Ft/m²
3364 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 596 Ft
Második évtől
79 416 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetközeli helyet keres? Válassza a Mediterrán-völgyet jövőbeli lakhelyének! Tinnyén, a Liliom utca 4. szám alatt 3364nm-es telek vált ELADÓVÁ! A telek jelenleg a természeté az elszabadult növényzettel mely a természet kedvelőinek maga a főnyeremény! Egyenlőre még földes, murvás út vezet a telekhez de ez napról-napra változik. A bekötőút aszfaltozása már elindult. A liliom utca zsákutca így biztos lehet a csendben és az átmenő forgalom hiányában! Jöjjön el, nézze meg és hagyja, hogy a természet megérintse! Tinnye jelen részén egy teljesen új lakópark van születőben melynek most részese lehet távol a város zajától. A közművek közül a gáz, víz és a villany is a telek előtt helyezkedik el így a rákötés viszonylag egyszerűen megoldható! Csatorna egyenlőre nincs de derítővel könnyedén kiváltható. A telek Lke-6-as, azaz kertvárosi besorolással rendelkezik: -a telek beépíthetősége 30%-os -szabadonálló épület elhelyezést engedélyez Az ingatlan: -35 méter szélességgel és 96méter hosszúsággal rendelkezik -30%-os beépíthetősége 1000nm-es lakóingatlan felépítését teszi lehetővé Saját célra de akár befektetésnek szenzációs lehetőség! A környező utcák, szomszédos házak rendben tartottak, szimpatikus és barátságos szomszédokkal. Közlekedése: -Budapest 30 perc alatt viszonylag gyorsan érhető el autóval. -Közelben közintézmények és bevásárlási lehetőségek Legyen az lakhatás vagy csak befektetési lehetőség, bármit keres, itt megtalálhatja számításait. Jöjjön el, nézze meg és lássa meg a benne rejlő potenciált! Csendes, madárcsicsergős környék rendkívül barátságos szomszédokkal. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -Adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -Ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -Energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY