Eladó telek Tengelic 1180 nm
Eladó telek Tengelic 1180 nm
Eladó telek Tengelic 1180 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7851076
Referenciaszám: TK027428
Frissítve: 17 napja

Tengelic eladó építési telek 1180 m² telekterületű: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
8 390 Ft/m²
1180 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 29 151 Ft
Második évtől
39 509 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Központi Telek Falusias Környezetben!Álmai otthonának alapjai már várják ezen a festői szépségű, falusias környezetben elhelyezkedő teleken! Ha a nyugodt életvitelt és a természet közelségét keresi, ez a telek tökéletes választás lehet.Tulajdonságok:Méret: 1180 négyzetméterKörnyezet: A telek egy bájos falu szívében található, ahol a természet és a város közelsége tökéletes harmóniában élnek egymással.Beépítési lehetőség: A falusias lakóövezetben található telek beépíthetőségi százaléka 30%, a megengedett legnagyobb beépítési magasság nem haladhatja meg a 8 métert és  a legkisebb zöldfelület nem lehet kevesebb mint 40%. A településképi információkat pedig Tengelic honlapján találja meg. Infrastruktúra: Az közművek (víz, gáz, csatorna) rendelkezésre áll a területen a villany pedig az utcán.A Környék:A környék bővelkedik a természeti szépségekben, sétautakban és kirándulási lehetőségekben. A helyi közösség melegszívű és barátságos, ideális hely a családok és természetkedvelők számára.Elérhetőség:A telek könnyen megközelíthető a közeli főutakról, és közelében találhatóak a megye nagy munkaadó és bevásárló központjai. Közvetlen közelben buszmegálló, bolt megtalálható.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy álmai otthonát valósítsa meg ezen a varázslatos teleken! Hívjon még ma!Az ár alkuképes. Részletes információért és a telek megtekintéséért keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Márk Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 532 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Márk Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 532 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY