Eladó telek Taktabáj, Petőfi Sándor út 19 4509 nm
Eladó telek Taktabáj, Petőfi Sándor út 19 4509 nm
Eladó telek Taktabáj, Petőfi Sándor út 19 4509 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7981078
Feltöltve: 2 hónapja

Taktabáj eladó építési telek 4509 m² telekterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
1 220 Ft/m²
4509 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó! Nagyszerű lehetőség várja Önt Taktabáj község belterületén egy 4509 m2-es építési telken. Ez az ingatlan értékarányos áron kínálja magát, és ideális választás lehet azok számára, akik falusi környezetben szeretnének otthont építeni. Az övezeti besorolása falusias lakóterület, amelynek köszönhetően kényelmes életet élhet a csendes vidéken. Az építménymagasság 4,5 méter, plusz tetőtér, így lehetősége van arra, hogy álmai otthonát megtervezze és kialakítsa az Ön egyedi igényei szerint. A telek beépíthetősége 30%, ami elegendő helyet biztosít egy komfortos lakóház vagy nyaraló elkészítéséhez. Ezenkívül az ingatlan megosztható a legkisebb telekméret, azaz 800 m2 területen belül is, így akár befektetési célra is kiváló lehetőség. A község környezete békés és családbarát, ideális választás mindazok számára, akik egy nyugodt életet keresnek. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha érdekli ez az ingatlan, keressen minket még ma, hogy megbeszéljük a részleteket és megnézhessük ezt a gyönyörű telekterületet. Jöjjön el, és tervezze meg álmai otthonát Taktabáj községben! A Helyi Építési Szabályzat szerint bármilyen hasznosítású építmény építhető rá, akár fejlesztési területként is hasznosítható! Teljes körű ügyintézéssel állok a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítok, és segítséget nyújtok az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez és ingyenes pénzügyi tanácsadással, kedvezményes hitelekkel (Babaváró, Falusi CSOK, CSOK +, államilag támogatott hitel, stb.) Újra elérhető Lakástakarék megtakarítással segítem vásárlását.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Árvai Mártonné
+36 30 958 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Árvai Mártonné
+36 30 958 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY