Eladó telek Szada, Szabadság utca 989 nm
Eladó telek Szada, Szabadság utca 989 nm
Eladó telek Szada, Szabadság utca 989 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7800260
Frissítve: 2 hónapja

Szada eladó építési telek 989 m² telekterületű: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
25 177 Ft/m²
989 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 318 Ft
Második évtől
99 370 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ALKALMI VÉTEL! Szadán, a Szabadság közben eladó 2 db. építési telek egymás mellett! A telkek teljesen forgalommentes utcában találhatók. Hihetetlen csend és nyugalom jellemzi őket!!!! Méretük 989 illetve 990 négyzetméter. Négyzet alakúak, kb. 31 méterszer 31 méteresek. Egy oldaluk bekerített. Az ár az alsó telekre vonatkozik A felső 30,9 MFt! Telkekre folyamatban van a víz, villany, csatorna bevezetése. Internet kábel van. A két telek a rajzon látható, 758/6 és 758/7 számon. Az ingatlanok tehermentesek 1/1 tulajdonban vannak. Besorolásuk: Lf-2, 30 %-os beépíthetőség! A fák, bokrok nagy része kitakarításra került. Megtekinthetők szinte bármikor! Összegezve: Kiváló helyen lévő, kiváló alakú telkek! Ezekre biztosan meg tudja építeni álmai házát! Amennyiben megtetszett az ajánlatom akár hétvégén is. Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Üdvözlettel: Tóth János, a SZADAI ingatlanközvetítő.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szadaingatlan - Tóth János Szadaingatlan - Tóth János Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szadaingatlan - Tóth János Szadaingatlan - Tóth János Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY