Eladó telek Sárrétudvari 1613 nm
Eladó telek Sárrétudvari 1613 nm
Eladó telek Sárrétudvari 1613 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8000866
Referenciaszám: M270947
Frissítve: 21 napja

Sárrétudvari eladó építési telek 1613 m² telekterületű: 2,5 millió Ft

2,5 millió Ft
1 550 Ft/m²
1613 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdú-Bihar megye, Debrecen, 138 nm-es 2 szintes családi ház eladó. Az ingatlan a Lenctelepen található, 670 nm parkosított telek tartozik hozzá. Tégla falazatú, beton alapra épült cserepes lemez tetővel. Nappali, 3 szoba, konyha, étkező, kamra, 2 fürdőszoba és különálló wc található benne. Az otthon melegéről gáz/ vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az épület folytatásában 60 nm -es melléképület található nappali, szoba, fürdőszoba, konyha, mely kiválóan alkalmas otthoni vállalkozás kialakítására, vagy két generáció együttélésére. Elektromos kapun keresztül lehet bejutni a garázsba mely mögött filagória, parkosított kert teszi lehetővé a pihenést. Kiváló elrendezésű ingatlan, hátsó privát terasszal. Felszereltsége: klíma, műanyag nyílászárók, filagória, fúrt kút, új konyhabútor, elektromos kapuk. További kérdéseire készséggel válaszolok akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bavalics Erzsébet Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bavalics Erzsébet Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY