Eladó telek Ságvár 2915 nm
Eladó telek Ságvár 2915 nm
Eladó telek Ságvár 2915 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8016137
Referenciaszám: TK091944
Frissítve: 3 napja

Ságvár eladó építési telek 2915 m² telekterületű: 47 millió Ft

47 millió Ft
16 124 Ft/m²
2915 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 392 Ft
Második évtől
187 566 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha Ön olyan befektető, aki egy kiemelkedő lehetőséget keres, vagy egyszerűen csak álmai családi birtokát szeretné itt megvalósítani, ne keresgéljen tovább. Ságvár csendes, nyugalmas környezetében, a Balaton közelében, mindent megtalál, ami egy tökéletes otthonhoz vagy befektetéshez szükséges. Forduljon hozzám bizalommal, és tegye meg az első lépést az Ön saját ságvári paradicsomához!Ságvár egy kiváló hely azok számára, akik a nyugodt és csendes környezetre vágynak, ugyanakkor fontos számukra a jó infrastruktúrával rendelkező település. A település nem csak hogy közel van Siófokhoz, hanem a különböző helyi szolgáltatások, mint boltok, piac és közintézmények gyalogosan vagy rövid autóúttal elérhetők.A telek környezete bővelkedik a lehetőségekben: közvetlen szomszédságában található egy templom, ovoda, az önkormányzat épülete, posta, termelői piac, és nem utolsósorban egy buszmegálló is, ami megkönnyíti a közlekedést a környéken. Ezen felül, egy bicikliút is végighúzódik a terület mellett, ami közvetlenül a siófoki Balatonparthoz vezet, így a pihenést és kikapcsolódást keresők számára is ideális választás ez a helyszín. A közeli görbetök kocsma, valamint a pecázási lehetőség is hozzájárulhat a környék egyedülálló hangulatához és a terület vonzerejéhez.Eladó egy 2 915 m² alapterületű lakóövezeti telek, Ságvár szívében, a 8654-es postakóddal rendelkező területen. Ennek az impreszív méretű telknek az ára 47 000 000 HUF, ami négyzetméterenként nagyjából 16 123 HUF-ot jelent. A régiónak köszönhetően ez a telek kivételesen alkalmas befektetők, fejlesztők és azok számára, akik saját családi birtokot szeretnének kialakítani egy nyugalmas, mégis jól elérhető helyen.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Lídia Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 385 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Lídia Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 385 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY