Eladó telek Polgárdi 1593 nm
Eladó telek Polgárdi 1593 nm
Eladó telek Polgárdi 1593 nm
Hirdetéskód: 7990738
Referenciaszám: T037733
Frissítve: 20 napja

Polgárdi eladó építési telek 1593 m² telekterületű: 7,99 millió Ft

7,99 millió Ft
5 016 Ft/m²
1593 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 527 Ft
Második évtől
31 886 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Távol a nyüzsgéstől, de elérhető közelségben a Balaton-parttól! Polgárdi városközponjához közel eső, újonnan létesített, rendezett fejlődő részén kínáljuk eladásra az alábbi paraméterekkel bíró telket: -Mérete: 1593 m2 -Lke-2 es övezet, belterület -30% beépítési lehetőség -6 méteres építménymagasság -a telek szélessége: 16,15 m -sík tiszta terület, bontandó felépítmény nélkül -építhető: családi ház, Közművek: -Villany a telken belül már kialakításra került (1 fázis 48 A) -Víz: utcában, bevezetési terv elkészítve -Csatorna: jelenleg nem elérhető -Gáz: utcában Beruházók, építési vállalkozók figyelmébe is ajánlom, mivel igény esetén a mellette lévő telek is megvásárolható. Megközelítése komfortos, kényelmes és aszfaltos útról történik, az autópályától pár percnyire. Balatonaliga strand autóval 14 km távolságban elérhető. Polgárdiban önkormányzat, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, művelődési központ, könyvtár, bevásárlási lehetőségek tárháza várja. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását a hét bármely napján! Jöjjön el, nézzük meg együtt! Hétvégén is dolgozom!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY