Eladó telek Pilis, Mikszáth Kálmán utca 3430 nm
Eladó telek Pilis, Mikszáth Kálmán utca 3430 nm
Eladó telek Pilis, Mikszáth Kálmán utca 3430 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7782578
Feltöltve: 9 hónapja

Pilis eladó építési telek 3430 m² telekterületű: 39 millió Ft

39 millió Ft
11 370 Ft/m²
3430 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 836 Ft
Második évtől
155 640 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Budapesttől 48 km-re található Pilis város frekventált részén (Mikszáth Kálmán utca) egy 3430 m2 nagyságú aszfaltos utcából megközelíthető, közvetlenül a vasút mellett található belterületi ingatlan. Besorolása: kivett, beépítetlen terület. Az ingatlanhoz szabályozott, szilárdburkolatú út vezet. A telek területére az ivóvíz hálózat került bekötésre, a csatorna, villany és gázhálózat a telekhatáron található. A vasútállomás negyedóra, a városközpont 20 perc sétával elérhető. Boltok, óvoda, iskola is ilyen távolságra találhatóak. A telek sík felszínű, K-Ny tájolású. Az északi telekhatár a szomszédos ingatlanok kerítéseivel határos, a többi telekhatár minden oldalról nyitottak. A telek hivatalosan a Mikszáth Kálmán utca útvonalról közelíthető meg. Az ingatlan a Pilis Város Önkormányzata önkormányzati rendelete, a település Helyi Építési Szabályzata alapján „Lf-1” jelű „Falusias lakóterület” övezetbe tartozik. Megengedett legnagyobb beépíthetősége: 30% Az övezet területén elhelyezhető: - legfeljebb kétlakásos lakóépület egy tömegben, - mező- és erdőgazdasági (üzemi) építmény, - kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, - szálláshely szolgáltató épület Befektetők, beruházók figyelmébe is ajánlom ezt a remek adottságokkal rendelkező ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hinkel Szilvia Hinkel Szilvia Az iroda összes hirdetése
+36 70 264 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hinkel Szilvia Hinkel Szilvia Az iroda összes hirdetése
+36 70 264 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY