Eladó telek Pécel 618 nm
Eladó telek Pécel 618 nm
Eladó telek Pécel 618 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7651348
Referenciaszám: T035495
Feltöltve: 16 napja

Pécel eladó építési telek 618 m² telekterületű: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
25 728 Ft/m²
618 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 818 Ft
Második évtől
63 453 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécelen, Budapesttől csupán pár percre csendes környezetben a Rákos patak partján eladó egy meglévő építési engedéllyel rendelkező telek. A telek a város csendesebb fő utcáján fekszik, bejárása behajtó építésével közvetlenül a fő útról lesz megoldható. A telek zöld, fás dombra néz, hátulról pedig mindössze két méterre a Rákos patak partján lévő kishíd teszi még vonzóbbá értékét! A közművek telken belül megtalálhatóak. A telek jelenleg rendezés alatt áll. Az ingatlanhoz közel megtalálható óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek. Közlekedése Budapestre vasúttal és közvetlen BKK járattal megoldott. Építési lehetőségei: Az engedélyezett építési tervek - nettó 80nm, bruttó 92 nm családi házra szólnak - , de tetszés szerint módosíthatóak. A helyi építési szabályzat szerint akár 6 méter magasságig lehet új építésben gondolkodni. Építés megkezdés esetén CSOK és támogatott hitel igényelhető. Szükség esetén állunk rendelkezésre a finanszírozás lebonyolításában. Az ingatlan megtekinthető előzetes telefonos egyeztetést követően. Irodánk teljes körű szaktanácsadással áll ügyfeleink részére profi ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány készítésével, díjmentes hitel és állami támogatás előszűréssel. Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pogány László Otthon Centrum - Pécel Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pogány László Otthon Centrum - Pécel Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY