Eladó telek Öreglak 2334 nm
Eladó telek Öreglak 2334 nm
Eladó telek Öreglak 2334 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8014454
Referenciaszám: TK040727
Frissítve: 16 napja

Öreglak eladó építési telek 2334 m² telekterületű: 5,8 millió Ft

5,8 millió Ft
2 485 Ft/m²
2334 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól 15 percnyi autózásra - Öreglakon - eladó egy 2334 nm-es belterületi telek.A nyugati tájolású, teraszos kialakítású telken gyümölcsfák, illetve szőlőtőkék is vannak.A telken megtalálható még egy kb. 30 nm-es, felújítandó állapotú présház és borospince is.A közművek közül az elektromos áram, a víz és a csatorna az ingatlanon belül van, a gáz a telekhatáron.Az elektromos betáp és a házig vezető út földmunkái néhány hónapja készültek el.Az ingatlan gyorsan birtokba vehető.Öreglak egy bájos kis település, amely a Balaton déli partjától nem messze található, ideális választás azok számára, akik a természet közeli nyugalmat keresik. A közeli városok és a Balaton gyorsan elérhető, így a környék adta lehetőségek széles skáláját élvezhetik itt az emberek. Öreglak közössége barátságos és meghitt, így nem csak egy ingatlant, hanem egy új otthont is találhatnak itt az ide költözők. Ha igazi pihenésre, nyugalomra vágyik a Balaton közelében, ne keressen tovább!Az ingatlan elhelyezkedése ideális azok számára, akik egy csendes, nyugodt helyen szeretnének élni, mégis közel a Balatonhoz, amely kiváló hétvégi kiruccanásokhoz, vagy akár mindennapos élvezethez nyújt lehetőséget a nyári hónapokban.Az ingatlan olyan vásárlóknak ideális, akik szeretnék élvezni a Balaton közelségét anélkül, hogy feláldoznák a nyugodt környezetet. A telek méretéből adódóan rengeteg lehetőség rejlik benne, legyen szó akár egy családi ház építéséről vagy egy nyaraló kialakításárólEgy igazán vonzó ajánlat azok számára, akik a Balaton közelében keresnek ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Lénárd Fonyód Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 70 455 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Lénárd Fonyód Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 70 455 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY