Eladó telek Neszmély 1388 nm
Eladó telek Neszmély 1388 nm
Eladó telek Neszmély 1388 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7884866
Referenciaszám: TK084061
Frissítve: 20 napja

Neszmély eladó építési telek 1388 m² telekterületű: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
9 294 Ft/m²
1388 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 984 Ft
Második évtől
51 481 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vidéki építkezésben gondolkodik? Közel a városhoz?Akkor jöjjön el Neszmélyre és tekintse meg ezt a kiváló adottságokkal rendelkező építési telket!Főbb jellemzői:- belterület, lakóövezet- Lf-1 építési besorolás ( 30 % beépíthetőség, oldalhatáros beépítési mód, 5,5 méter építménymagasság )- terület nagysága: 1388 nm- telek szélesség: 14 m- telken belül összközműves ( 3x16 Amper  áramfelvételi lehetőség )- 10 m mély ásott, gyűrűs kút, aknával.Két évvel ezelőtt a telken lévő lakóház elbontásra került. De megmaradt egy 10 nm nagyságú tégla boltozatú pince, ami terménytárolásra alkalmas.A telekre ' Faluképi jelentőségű ingatlan ' építhető. Remek infrastruktúrával rendelkező településen megtalálható iskola, óvoda, orvosi ellátás, üzletek és persze a méltán híres Borászatok.Környéken számos kirándulási  és egyéb szabadidős tevékenységre van lehetőség, többek között a menetrendszerint üzemelő dunai komppal a szomszédos Felvidékre is átlátogathatunk.Neszmély egy ékszerdoboz a Duna partján. Egyéb információkért várom megtisztelő érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polhammer Angéla Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polhammer Angéla Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY