Eladó telek Nagybajcs 1000 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7871322
Referenciaszám: T062847
Frissítve: 16 napja

Nagybajcs eladó építési telek 1000 m² telekterületű: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
21 500 Ft/m²
1000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 307 Ft
Második évtől
85 802 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresed az álomtelked, ahol egyedi terveidet valóra válthatod? Akkor ez tökéletes választás számodra!A lakóövezeti telek Győr-Moson-Sopron megyében, Nagybajcson található. A telek mérete 1000 nm, így bőven van lehetőség a tervezésre és a kreativitásra. A telken a víz,villany,gáz,csatorna is megtalálható, illetve üvegszálas internet, így már ezekkel sem kell bajlódnod. A telek csendes környéken található, így nyugodt és biztonságos környezetben élheted mindennapjaidat. Az egyedi tervezés lehetősége pedig lehetővé teszi, hogy a telken olyan otthont álmodj meg, amely tökéletesen megfelel az igényeidnek. A környék előnyei között szerepel, hogy a tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, így könnyedén eljuthatsz a város bármely pontjára. Az autós közlekedés is egyszerű és kényelmes, így az autóval közlekedők számára is ideális választás. A telek panorámája pedig egyszerűen lélegzetelállító, így minden nap élvezheted a gyönyörű kilátást. Ha családos vagy és keresed az ideális helyet, ahol otthonodat létrehozhatod, akkor ez a legjobb választás számodra. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és kérdezz bátran! Bizalommal fordulhatsz hozzánk minden kérdéssel kapcsolatban, és mi szívesen segítünk neked az álmaid megvalósításában.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolofon-Balogh Noémi B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolofon-Balogh Noémi B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY