Eladó telek Miskolc, Jó 682 nm
Eladó telek Miskolc, Jó 682 nm
Eladó telek Miskolc, Jó 682 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7965279
Referenciaszám: M266234
Frissítve: 17 napja

Miskolc eladó építési telek 682 m² telekterületű: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
21 848 Ft/m²
682 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 873 Ft
Második évtől
59 462 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó Miskolc-szirmai telek jellemzői: - 750 m2-es telek, belterületi építési telek Miskolc-szirma városrész egyik legkedveltebb utcájában - a telekhatáron az összes közmű - a telek jól megközelíthető, impozáns környezetben - szélcsendes, ár- és belvízmentes területen, csendes, nyugodt környezetben található - a telek sík fekvésű, 18 méteres utcafronttal, 15%-os beépíthetőség - környezetében új építésű családi házak találhatóak, nagyon jó lakóközösséggel - iskola, buszmegálló, bolt, fagyizó, lottózó, egészségügyi központ közvetlen közelben - M30 autópálya felhajtó 5 percre - az építési telek gondozott, füvesített-fásított, betonoszlopos hegesztett hálóval körbe kerített A telek jó helyen, csendes utcában található, kedves szomszédokkal! Amennyiben a telek felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük megy együtt! OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Felújítási hitel, stb.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk, egyeztetés céljából kérem keressen az elérhetőségemen és hivatkozzon az M266234-es számra.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY