Eladó telek Mikepércs 955 nm
Eladó telek Mikepércs 955 nm
Eladó telek Mikepércs 955 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8089794
Referenciaszám: TK032584
Frissítve: 13 napja

Mikepércs eladó építési telek 955 m² telekterületű: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
23 979 Ft/m²
955 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 67 429 Ft
Második évtől
91 389 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mikepércs központjától 600 m-re kínálok eladásra 955 nm-es telket, amire ikerházat is lehet építeni.A telek környezete tele van modern, új házakkal, amelyek a kényelem és a stílus tökéletes ötvözetei.Főbb jellemzői- új osztású rész, ahol gyönyörű szép házak épülnek- családi ház, vagy ikerház építésére alkalmas- telken belül közművek: vízóra, szennyvíz csatorna, gázcsonk, áram folyamatban!- beépíthetőség: 30 %- közelben: óvoda, iskola, élelmiszerboltok- kerékpárút- kiváló tömegközlekedés- ikerház is építhető ráÉpítési tervdokumentáció elkészült, referenciákkal rendelkező kivitelező ajánlásában segítséget nyújtok!A telek elhelyezkedése véget akár befektetésnek is jó lehetőség!Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, akár hétvégén is szívesen fogadom hívását.BIZTOS HITEL-TANÁCSADÓI ÉS ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL IS SEGÍTJÜKÜGYFELEINKET A VÁSÁRLÁS ÉS AZ ELADÁS TELJES FOLYAMATÁBAN.Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muszka Sándor Vince Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 383 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muszka Sándor Vince Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 383 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY