Eladó telek Martfű, Település széle 812 nm
Eladó telek Martfű, Település széle 812 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7548994
Referenciaszám: M229888
Feltöltve: 16 napja

Martfű eladó építési telek 812 m² telekterületű: 7,32 millió Ft

7,32 millió Ft
9 017 Ft/m²
812 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 559 Ft
Második évtől
29 220 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új családi ház építését tervezők figyelem! Kihagyhatatlan lehetőség Martfűn! Értékesítésre kerül első körben 36 db, 673 m2 - 1516 m2 közötti, közművesített építési telek Martfű óvárosi részén. A terület délről csatlakozik a településhez, azt szervesen kiegészíti, nagyszerű lehetőséget biztosítva a fiatal családoknak. A vételár a telek méretétől függ, ami azonban mindegyikre igaz, hogy az Önkormányzattól 1 millió forint vissza nem térítendő és legfeljebb 1 millió forint kamatmentes kölcsön igényelhető, ennek feltétele, hogy ne legyen az építtetőnek lakóingatlana és vállalja, hogy 4 éven belül megépíti családi házát. Martfű egy csendes, barátságos kisváros a Tisza partján kiváló lakóközösséggel. Bölcsődék, óvodák, általános és középiskola is megtalálható, munkalehetőség a településen, de a 18 km-re lévő Szolnokon is rendelkezésre áll. A település dinamikusan fejlődik, az itt letelepedők hosszú távon tudnak tervezni, hiszen minden rendelkezésre áll egy biztos családi háttér kialakításához. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, családi ház építéssel kapcsolatos hitel ügyintézése teljes körű, ingyenes és rendkívül gyors. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pappné Győri Beáta Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pappné Győri Beáta Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY