Eladó telek Kulcs, Dózsa György utca 2067 nm
Eladó telek Kulcs, Dózsa György utca 2067 nm
Eladó telek Kulcs, Dózsa György utca 2067 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7740827
Referenciaszám: TK042296
Frissítve: 16 napja

Kulcs eladó építési telek 2067 m² telekterületű: 10 millió Ft

10 millió Ft
4 838 Ft/m²
2067 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 445 Ft
Második évtől
39 908 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Építkezne? Kulcson? Szüksége van térre?Ebben az esetben van egy jó ajánlatom Önnek!Eladásra kínálok egy 2067 nm területű telket Kulcs belterületén, csendes, ám mégsem eldugott utcában!Amit mindenképp érdemes tudni a telekről, hogy osztható, így akár 2 teleket vehet 1 áráért. Közművesített, víz, villany , csatorna telken belül található, a gázvezeték az utcában van. A falu központi része, iskola, óvoda, polgármesteri hivatal, posta, gyógyszertár és a buszmegállók, pár perc sétával megközelíthető. A Duna part odafelé 3 perc sétával megközelíthető. Visszafelé a domborzati viszonyok miatt pár perccel tovább tart.Érdemes foglalkozni kicsit a településben rejlő lehetőségekkel. Fejlődő település, kiváló emberek lakják. Nagyobb települések, Budapest, Dunaújváros könnyen megközelíthető, a falu vonalában halad az M6-os autópálya. A tömegközlekedés is kifogástalanul működik.A telek két utcáról is megközelíthető. Tehermentes.Amennyiben felkeltette hirdetésem az érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY