Eladó telek Inárcs 3182 nm
Eladó telek Inárcs 3182 nm
Eladó telek Inárcs 3182 nm
Hirdetéskód: 7997448
Referenciaszám: M271106
Frissítve: 17 napja

Inárcs eladó építési telek 3182 m² telekterületű: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
9 397 Ft/m²
3182 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 041 Ft
Második évtől
119 324 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Beruházók, építkezők figyelem! Eladó 3182 m2-es belterületi építési telek Inárcson! Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! Inárcs kellemes, csendes területén, fenyves erdő mellett található. A telek rendezési terv szerinti besorolása: Lf-O/2, szabályos belterületi építési telek. Közművek az utcában, ill. telken belül! A kialakítható telek legkisebb területe 800 m2; a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 30%, épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke 5,0 m. A zöldfelület legkisebb mértéke 40%, a terepszint alatti beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 40%. A telek közvetlen szomszédságában, hasonló feltételekkel szintén eladó egy telek - beruházó, építési vállalkozó számára a két ingatlan együttes megvásárlása potenciális lehetőségeket nyújthat! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha hirdetésünk felkeltette figyelmét, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján, szívesen tájékoztatom a részletekről!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Puha Katalin Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 965 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Puha Katalin Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 965 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY