Eladó telek Hollád, Nincs utca 3951 nm
Eladó telek Hollád, Nincs utca 3951 nm
Eladó telek Hollád, Nincs utca 3951 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7867945
Referenciaszám: TK057167
Frissítve: 16 napja

Hollád eladó építési telek 3951 m² telekterületű: 4 millió Ft

4 millió Ft
1 012 Ft/m²
3951 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Holllád középkori eredetű település, mely Somogy megyében, festői környezetben, a Balatontól 10 km-re található, közel 300 fős kisközség, Ebben a csodás környezetben kínálunk eladásra egy 3951 nm-es  belterületi telket, melyet központi elhelyezkedése és a 7-es útról való közvetlen megközelíthetősége jellemez. Minden közmű az utcában van.Hollád rendkívüli adottságokkal rendelkezik, így lakó és üdülőtelkei, szőlőbirtokai, domboldalai kellemes helyszínt biztosítanak az itt élő vagy az ide látogató embereknek a gazdálkodásra, pihenésre, kikacsolódásra, Az egyik ilyen közismert túra célpont a bari hegyi Szent Donát kápolna, melyre a helyiek méltán nagyon büszkék.Holládnak rendkívül jó a megközelíthetősége, a 7-es főút 500m-re, az M7-es autópálya 1,5 km-re található, ahonnan saját lehajtója van a településnek.Ha csendre, nyugalomra, és olyan különleges környezetre vágyik ahol nap mint nap feltöltődhet, itt garantáltan megtalálja.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeivold Erika Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeivold Erika Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY