Eladó telek Fót 859 nm
Eladó telek Fót 859 nm
Eladó telek Fót 859 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7464889
Referenciaszám: T034321
Feltöltve: 16 napja

Fót eladó építési telek 859 m² telekterületű: 90 millió Ft

90 millió Ft
104 773 Ft/m²
859 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 265 005 Ft
Második évtől
359 169 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmodja meg luxus ingatlanját, a telket én ajánlom önnek hozzá! Eladásra kínálok Fótligeten egy csodás déli fekvésű telket. Fótliget egy 45 hektáros luxus lakópark, körbezárt területen, sorompóval és 24 órás portaszolgálattal őrzött,erdős, ősfás környezetben található. Az itt élők számára minden adott a minőségi élethez, 1 hektáros területen biztosított a kellemes kikapcsolódás, sportolás,kültéri fitness park, kosárlabda pálya, ping-pong asztalok, tollaslabda pálya, korszerű játszótér a gyermekek részére. Budapesttől pár percre autópályák, csomópontoktól (M0, M2, M3) pár perc távolságra,autóbuszjárat Újpest felé, megálló a lakópark bejárat előtt. A lakópark Magyarország egyik kiemelt és őrszolgálattal védett magán lakóparkja. Válogatott lakóközösséggel rendelkezik akik igényesek a környezetükre. A 859 nm-es telken összes közmű telken belül, (villany, víz, gáz, csatorna, Fótliget saját öntöző vizzel rendelkezik, beépíthetősége 30%, önálló családi ház építhető akár 2 szintes. Az igényesség mindenben megmutatkozik,az egész lakópark viacolorral , kandelláberekkel van kiépítve, kivilágított játszótérrel, sport pályával. Nagyon sok a zöldterület, és kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre az itt lakóknak, minden adott a minőségi élethez. Kiváló az infrastruktúra. (Auchan, Aldi, Obi, Metró) Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Erzsébet Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Erzsébet Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY