Eladó telek Etyek, Gesztenyés utca 789 nm
Eladó telek Etyek, Gesztenyés utca 789 nm
Eladó telek Etyek, Gesztenyés utca 789 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7971998
Referenciaszám: TK026209
Frissítve: 18 napja

Etyek eladó építési telek 789 m² telekterületű: 41,7 millió Ft

41,7 millió Ft
52 852 Ft/m²
789 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 122 786 Ft
Második évtől
166 415 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Etyeken ebben az utcában már csak ez az egy telek beépítetlen! Építse meg Ön álmai otthonát ebben a Fejér megyei településen, amely az Etyeki-dombság kezdetén, a Zsámbéki-medence szélén fekszik Budapesttől 26 kilométerre nyugatra.A Richárd majori úttal határolt, Gesztenyés úton lévő ingatlan szilárd burkolatú úton közelíthető meg. Lke-2 építési övezetben van, ahol már megépült szép házak, dús növényzettel rendelkeznek. Kertvárosias rész, ahol a beépítési lehetőség 30 %, 4.5 méteres építmény magassággal, 60 % zöldfelület meghagyásával. A telek 789 négyzetméter szép téglalap formájú. A gáz és a csatorna a telken belül található a víz, villany pedig a telek előtt az utcában.A település folyamatosan épül, szépül a közlekedés kiváló, akár autóval, autóbusszal és elővárosi vonattal. Az ide költöző családoknak számos lehetőség van a kikapcsolódásra, kirándulásra.  Etyek híres a Piknikről, melyet évente négyszer rendez meg a falu. A településen élő családok gyermekeinek biztosított Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, óvoda, bölcsőde.A falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik, Magyarország legfiatalabb borvidéke.Hívjon bizalommal a több információért!CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bódi Ágnes Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 488 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bódi Ágnes Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 488 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY